De vorbă cu „Gae, Simionescu & Asociații” despre avocatura premium

Într-un interviu acordat redacției Legal Marketing, Victor SimionescuPartner Lawyer – GSLAW, a vorbit despre particularitățile anului 2023 pentru societatea de avocatură, care au fost principalele provocări. De asemenea, am dicutat despre cifre și planurile pentru anul viitor.

  Cum au arătat cei 3 ani de Gae, Simionescu & Asociații? Dar anul 2023? Presupunem că ați avut parte de o creștere constantă. Putem bănui că anul acesta a fost cel mai bun de până acum?
  În cei trei ani de la înființarea Gae, Simionescu & Asociații, am asistat la o evoluție remarcabilă, caracterizată printr-o creștere constantă și consolidarea reputației noastre, deja existente, în avocatura premium. Cei trei ani au fost dificili, prin prisma pandemiei, a noutăților legislative și a situațiilor ivite ca urmare a pandemiei, însă în același timp, provocatori și plini de energie.

  Anul 2023 a fost cel mai bun an al nostru, atât în termeni de succes în cazurile gestionate, cât și în extinderea portofoliului de clienți, culminând cu soluții de noutate în domeniile de interes.

  Ce diferențe sau particularități ați resimțit anul acesta, în comparație cu toți ceilalți ani care au trecut? V-a impactat în vreun fel lipsa predictibilității legislative din ultima vreme?
  Diferența majoră a acestui an față de precedenții a fost necesitatea adaptării rapide la schimbările legislative și la noile cerințe ale pieței, ceea ce ne-a permis să oferim, în continuare, servicii juridice de înaltă calitate întregului portofoliu de clienți. Lipsa predictibilității legislative a fost o provocare semnificativă atât pentru noi, dar mai ales pentru clienții noștri, însă, în același timp, a reprezentat o oportunitate de a demonstra adaptabilitatea și profesionalismul echipei noastre. Acest context ne-a încurajat să fim mereu la curent cu ultimele schimbări și să concepem soluții juridice personalizate pentru clienții noștri.
  Care au fost principalele provocări pe care le-ați întâmpinat? Dar oportunități?
  Principalele provocări au inclus adaptarea la noile modificări legislative și fiscale, gestionarea cazurilor complexe într-un mediu de afaceri în continuă schimbare și menținerea unui standard înalt de servicii juridice. Oportunitățile au fost reprezentate de diversificarea practicii noastre, extinderea în noi arii de expertiză și colaborarea cu clienți la nivel național.
  În cifre, cum arată Gae, Simionescu & Asociații astăzi?
  Astăzi, Gae, Simionescu & Asociații se mândrește cu o echipă de cinci avocați definitivi, o creștere de 100% în portofoliul de clienți și o rată de succes impresionantă în cazurile gestionate. Veniturile firmei au crescut exponențial față de anul trecut, reflectând calitatea și eficiența serviciilor noastre.
  Care sunt planurile și prioritățile societății pentru viitorul apropiat, cu precădere anul 2024?
  Pentru 2024, ne propunem să ne consolidăm poziția în domeniul juridic premium, să extindem practica noastră în noi domenii juridice, și să investim în dezvoltarea profesională a echipei noastre. De asemenea, planificăm să ne adaptăm continuu modificărilor legislative și fiscale pentru a oferi servicii juridice personalizate clienților noștri. Totodată dezvoltarea unei practici de prevenție juridică în rândul clienților existenți cât și creșterea portofoliului pe domeniile de interes reprezintă deziderate dacă nu chiar imperative.Despre Gae, Simionescu & Asociații

Societate de avocatură, relativ nou înființată, cu o experiență cumulată a celor doi parteneri de peste cincisprezece ani, atât în spectrul consultanței juridice, cât și a reprezentării în fața instanțelor de judecată sau a altor entități juridice de drept public sau privat, a fost fondată în anul 2020, dedicându-se cu prioritate excelenței în serviciile juridice, cu un angajament ferm față de integritate, devotament și inovație. Caracterul dinamic și expansiv al societății s-a dovedit a fi încă de la debut un atu important. Profesioniștii Gae, Simionescu & Asociații își depun întreaga expertiză și experiență în rezolvarea cazurilor, fie că este vorba despre litigii complexe, tranzacții de mare valoare sau consultanță juridică strategică.